Rreth nesh

Kjo kompani ka bere te mundur realizimin e nje kompleksi me siperfaqe 30,000 m2 per prodhimin e luleve natyrale, drure dekorativ dhe peme frutore.

Ne kete siperfaqe 11,000 m2 e zene serat qe sherbejne per prodhimin e luleve natyrale, vecanerisht atyre sezonale dhe 23,000 m2 jane toka bujqesore per rritjen e drureve dekorativ, pemeve frutore, agrumeve etj.

Farat te cilat perdor MEGAFIORI jane F1 ( hibrid ) te mara nga kompanite me prestigjoze ne tregun nderkombetar, si PAN AMERIKAN dhe SAKATA.

Po keshtu dhe fidanet e drureve dekorativ dhe pemeve frutore prodhohen me teknologji te perparuar, brenda standarteve te bashkimit europian.

Vlen per tu theksuar se ne kompleksin tone perzjerja e dheut behet me disa element qe bejne te mundur lidhjen e shpejte dhe pa probleme te bimeve me token.

Te gjitha llojet e luleve natyrale, drureve dekorative, peme frutore dhe produkte te tjera, qe ne prodhojme jane te pershtatshme per vendin tone.