Kontakt

Na vizitoni ose na kontaktoni dhe ju do të merrni një përgjigje për kërkesat tuaja nga specialistët tanë shumë shpejt.

Ju mirëpresim.

ADRESA

Rruga Sokrat Miho, Nr 1,
Mëzez, Tiranë

KONTAKT

info@megafiori.com
+355 68 208 7938

Dëshironi të qëndroni i përditësuar?
Regjistrohu për Buletinin tonë

Ne e vlerësojmë privatësinë tuaj. Asnjëherë nuk ju dërgojmë ndonjë spam ose nuk ua kalojmë informacionet palëve të treta.

© Copyright - Megafiori 2018