MEGAFIORI

Natyra ne shtepine tuaj!

MEGAFIORI

Lule Natyrale

Të mbjellësh një pemë do të thotë

TË BESOSH

TEK E NESËRMJA

Në Treg që nga 2006

Megafiori është krijuar në vitin 2006.
Në shërbimin tuaj që prej 12 vjetësh!

Produktet Tona

Ne ofrojmë gamën më të gjërë të bimëve natyrale në vend.

Sukseset Tona

Besnikëria dhe kënaqësia e më shumë se 600 klientëve tanë.

Mbi 350 lloje lulesh për ambjentet e brendëshme!

Ofrimi i gjetheve tropikale, luleve të celura dhe madje edhe të frutave, këto varietete janë disa nga bimët më të bukura për shtëpinë në dispozicion. Shumë prej tyre janë shumë të lehtë tu rritur dhe mund të kenë cilësitë e pastrimit të ajrit – kështu që hidhni gjunjte nga qendra e kopshtit dhe filloni!

Lulet sezonale shumëngjyrëshe

1
2
3
4
5
1

Lule nr 1

2

Lule nr 2

3

Lule nr 3

4

Lule nr 4

5

Lule nr 5

Bimët e shtratit dhe shportës sigurojnë një shtytje të menjëhershme sezonale të ngjyrave në lulëzimin tuaj. Lehtë për t’u rritur mund të përdorni shtratin për të mbushur në mes të bimëve të tjera, shtoni në kontejnerë ose mbillni një kufi të vogël të tyre. Baskets bimë nga ana tjetër janë ideale për enë dhe shporta.

Ata janë në dispozicion gjatë gjithë vitit në pako apo enë, kështu që vijnë Pranvera, Verë, Vjeshtë dhe Dimër ekipi ynë është këtu për t’ju udhëhequr në krijimin e një spërkatje ngjyrash në kopshtin tuaj. Bimët tona ever-popullore në shtëpi rritur verës shporta janë gjithmonë një hit me një gamë të gjerë me çmime fantastike.

Nuk ju mjaftojnë?
Ja ku janë dhe më shumë përfitime!

 • Reduktojne nivelin e CO2
 • Rrisin lagështirën
 • Ulin nivelin e pluhurit ne ajër
 • Mbajnë temperaturën e ajrit të ulët
 • Rrisin nivelin e oksigjenit ne ajër
 • Largojnë benzene, toluene dhe xylene
 • Lehtëjne frymëmarrjen
 • Ndihmojnë në uljen e stresit
 • Ndihmojë në prandalilmin e sëmundjeve
 • Krijojne ndjenjen e të qënit mirë
 • Rrisin përqëndrimin
 • Përmirësojnë produktivitetin
 • Përmirësojnë performancën
 • Rrisin memorjen
 • Përmirsojnë imazhin e zyrës
 • Bëjnë hapësirën e punës më tërheqëse
 • Ndërtesë efikase për energji
 • Ulin nivelin e zhurmave në sfond
 • Ndihmojnë uljen e building syndrome
 • Rrisin cilësinë e punës
 • Largojnë ndjenjat negative

Drurë dekorativë për të gjitha stinët

Ka shumë pemë gjerësisht të disponueshme për kopshte, në të gjitha formave dhe madhësive, me gjelbërim të përjetshëm dhe qumeshtit.

Duke pasur parasysh se shumë prej nesh kanë hapësirë të kufizuar në të cilën në kopsht, bëhet e rëndësishme që çdo pemë e zgjedhur të jetë e përshtatshme për mjedisin e tyre, në aspektin e proporcionit si dhe të vlerës së tyre dekorative.

Pemë Frutorë dhe Agrume.
Çdo Varietet i Agrikulturës Mesdhetare

1
2
3
4
5
1

Pema nr 1

2

Pema nr 2

3

Pema nr 3

4

Pema nr 4

5

Pema nr 5

Ka shumë lloje ose lloje të pemëve frutore për të zgjedhur, por jo të gjitha janë të përshtatshme për një klimë të ftohtë apo sezon të shkurtër në rritje.

Kur zgjedh një pemë frutore për një pemishte të re, e konsideroni qëndrueshmërinë e saj të dimrit, rezistencën e sëmundjes dhe datën e pjekjes së frutave.

Aromat, përshtatshmëria për pjekje, musht ose konserva gjithashtu mund të jenë faktorët vendimtarë në përzgjedhje.

Temperaturat e ulëta të dimrit kufizojnë cilat lloje ose larmi mund të rriten. Varietetet e përshtatura me dobësi do të lëndohen rëndë ose do të vdesin kur të jenë të ekspozuar ndaj temperaturave që nuk mund të tolerojnë.

Koha më e mirë për të mbjell një pemë ishte 20 vjet me parë.
Koha e dytë më e mirë është tani

Kuptimi i vërtetë i jetës është që të mbjellësh pemë, nën hijen e së cilës nuk pret të ulesh.”

Partenerë Tanë.
Prodhuesit Më Të Mëdhenj Botëror.

Duke festuar më shumë se 100 vjet përparime!

Sakata është një lider botëror në mbarështimin dhe prodhimin e farave bimore dhe dekorative dhe prerje vegjetative. Sakata mbarështuesve në mbarë botën punojnë me zell për të zhvilluar varietete që ofrojnë performancë superiore dhe vendosin standarde të reja për industrinë..

Varieteteve të qëndrueshme, të bukura dhe fitimprurëse për t’u rritur!

Mbarështuesi kryesor i botës dhe prodhuesi i farës F1 dhe farë lulesh të hapur pollinated, PanAmerican Seed tregton produktet e saj si për shpërndarësit me shumicë dhe pakicë në të gjithë globin. Kompania vazhdimisht përpiqet të zgjidhë çështjet e prodhimit dhe shitjeve të prodhuesve të bimëve me produkte me cilësi të lartë, përfitimet e të cilëve zhvillohen deri në nivelin e konsumatorit.

Floricultura, rritja e suksesit tuaj.

Si një udhëheqës tregu në orkide të rinj bimëve ne furnizimin me kultivuesit profesionistë në mbarë botën me dhjetra dhjetëra miliona bimëve çdo vit në të gjithë botën për prodhimin e luleve të prera dhe bimëve tenxhere. Kjo realizohet nga serat tona në kontinente të ndryshme.

Çfarë e bën LECHUZA speciale?

LECHUZA ka qenë në gjendje të pozicionojë veten si një markë premium, duke frymëzuar si peizazhe profesionale dhe konsumatorët përfundimtarë me dizajne të reja dhe elegante dhe funksionalitet inteligjent. Kjo markë e sofistikuar e mbjellësve të vetëshkatshëm mundëson rritjen më të mirë të bimëve duke reduktuar sasinë e kohës së nevojshme për kujdesin e bimëve.

Çfarë Thonë Klientët Tanë

I rritem bimët për shumë arsye: për të kënaqur syrin tim ose për të kënaqur shpirtin tim, për të sfiduar elementet ose për të sfiduar durimin tim, për risi ose për nostalgji, por më së shumti për gëzimin kur i shohin ato të rriten.

Julian Hoxha

Një kopsht kërkon punë dhe vëmendje të pacientit. Bimët nuk rriten vetëm për të kënaqur ambiciet ose për të përmbushur qëllimet e mira. Ata lulëzojnë sepse dikush shpenzonte përpjekje për to.

Eneo Kola

Shërbim i vërtetë nga njerëz të vërtetë

Ne ofrojmë mbështetjen dhe shërbimin më të mirë që mund të imagjinoni. Kërkoni mbështetjen tonë nëse keni ndonjë pyetje dhe ekipi ynë do të përgjigjet, kjo është e sigurt! Kemi marrë qindra tema të zgjidhura dhe një kënaqësi prej 97% të konsumatorëve. Ne kujdesemi që kopshtet juaj të jetë të mrekullueshme!

© Copyright - Megafiori 2018